Våra hästvänner

Emma Svanäng är en av Sveriges främsta distansryttare. Hon ingick i laget som tog brons på EM i Bryssel 2017, där hon red hästen TS Coyote. 2018 blev hon utsedd till Årets kvinnliga Idrottare på Idrottsgalan i Skövde. Emmas hästar har ätit Ekby Foder sen 2011.

I Ekby görs inte bara världens bästa foder. Här föder man även upp världens bästa hopphästar. På Stall of East bedriver Anna och Andreas Holmgren uppfödning av SWB och anordnar kurser och tävlingar i sitt nybyggda ridhus.

Åse Ericson är en av Sveriges främsta islandsprofiler. På gården utanför Falköping föder hon upp, tränar och säljer hästar, tar emot inackorderingar och ordnar kurser. Hon är dessutom skribent, och lärare på BYS i Skara. Med andra ord: en riktig renässansmänniska! Ekby Foder levererar grovfoder till Åse sen 2013.

Gotländska Stall TMD drivs av Amanda Johansson och Simon Westberg. De föder upp SWB med inriktning dressyr. De är dessutom Ekby Foders återförsäljare på ”öjn”. En länk till deras hemsida finns här: https://stalltmd.se/

Kjell Westerback är IT-killen som i vuxen ålder sadlade om till distansryttare. Hittills har det blivit åtskilliga tusen godkända tävlingskilometer, och dessutom ett SM-guld 2019 på hästen Hadari. Hemma på gården finns dessutom Willam och sambon Kicki Agstam-Hagevis Bubbahorse Son of Socrates. Allihop har ätit Ekby Foder sedan 2016.