Det ekonomiska

Vi har tre balstorlekar:

Minibig: 250 kilo – 745 kr. Måtten på balen är 80x90x120 cm

Storbal: 350 kilo – 945 kr. Måtten på balen är 80x90x155 cm

Småbal: 20 kilo – 125 kr/styck. Pall om 40 balar – 3 750 kr

Samtliga priser är inklusive moms.

Köper du mer än 20 balar, bjuder vi på frakten söder om Uppsala.

Frakt: I närområdet levererar vi med traktor och lastar av balarna. Bor du längre bort, bokar vi frakt med Schenker eller DHL, som levererar balarna till dig. Då måste man själv kunna lasta av. Pallarna med småbal är enklare – chauffören lastar självav dem med hjälp av sin bakgavellyft. Kostnaden för frakten varierar beroende på antal balar och hur långt de ska skickas.

Betalning: Du kan betala via bankgiro, med kort eller Swish. Vi samarbetar även med Kronan Finans, så vill du hellre ha en faktura och betala av i din egen takt, går det också bra. Du behöver klara en kreditupplysning för att kunna utnyttja denna tjänst.

Bokning: Du kan boka fodret i förväg genom att betala en handpenning. Då är du garanterad att få ditt foder till samma pris som när du bokade, oavsett om priserna skulle skjuta i höjden på grund av till exempel torka. Många av våra kunder tycker att det här är ett praktiskt sätt att dela upp betalningen. Minsta handpenning är 10 % av det totala beloppet, men vill man lägga mer går det naturligtvis bra!